Gradonačelnik da zaštiti imovinu grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 26. 09. 2015. | Komentara: 0

Gradonačelnik da zaštiti imovinu grada

NOVI SAD - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u novosadskom parlamentu predložila je juče da se na skupštini raspravlja o pokušajima privatizacije Društvenog preduzeća "Novi Sad - Gas" i da se ta privatizacija spreči, ali je taj predlog odbijen od strane skupštinske većine.

LSV

Kako je tim povodom za RTV istakla šefica odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada Zlata Peričin, gradska administracija mora da se angažuje oko zaštite imovine Novog Sada.
– Pozivamo gradonačelnika kao prvog čoveka ovog grada, gradsko veće i gradsko javno pravobranilaštvo da preduzmu sve mere i aktivnosti u cilju identifikacije i utvrđivanja imovine grada Novog Sad u imovini DP "Novi Sad - Gas" i izdvajanja te imovine iz imovine DP "Novi Sad - Gas" pre njegove privatizacije, koja se za nas sprovodi pod sumnjivim okolnostima  – navela je Peričin. 

(BILSV, 26. 09. 2015)



Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.

Odbori LSV | Utorak, 21. 06. 2022. | Komentara: 0

LSV: Rešiti problem sa vodom u vršačkom selu Šušara

Liga socijaldemokrata Vojvodine upozorava na katastrofalno stanje sa snabdevanjem pijaćom vodom u vršačkom selu Šušara. Stanovnici ovog sela su veoma često bez vode.
Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook