Gradonačelnik Pančeva nema legitimitet

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Gradonačelnik Pančeva nema legitimitet

NOVI SAD – Šef odborničke grupe pančevačke Skupštine Miloš Veselinov istakao je juče za Radio-televiziju Vojvodine da gradonačelnik Pančeva Svetozar Gavrilović nema podršku Skupštine grada Pančeva i da njegova funkcija nema legitimitet. On je istakao da LSV kao jedino rešenje vidi raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.

LSVSednica Skupštine grada Pančeva, na kojoj je trebalo da se odluči o inicijativi Lige socijaldemokrata Vojvodine i Demokratske stranke o smeni gradonačelnika Svetozara Gavrilovića koja je podneta pre 12 dana, odložena je zbog nedostatka kvoruma.

Odbornici LSV i DS sačekaće da prođe 15 dana od podnošenja inicijative, a nakon toga će, kako su izjavili, u nadležnom ministarstvu i pravosudnim organima pokrenuti postupke o licima odgovornim za odlučivanje o jnihovom predlogu.

(BILSV, 05.02.2013)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook