Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 05. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

NOVI SAD, 18. maj - Vest o odlasku Andreja Fajgelja sa funkcije direktora Kulturnog centra Novog Sada je važna i dobra vest najpre za tu više nego važnu instituciju kulture u Novom Sadu, ali i za grad uopšte. Međutim, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Andrej Fajgelj bude smenjen, umesto da se samo formalno usvaja njegova ostavka.  

LSVNakon svega što je učinio tokom dve godine mandata na čelu Kulturnog centra Novog Sada nedopustivo je da se Fajgelj izvuče od odgovornosti tako što podnosi ostavku  jer se nadurio na medije.

Zbog unižavanja Kulturnog centra i sve bruke koju je naneo Novom Sadu, zbog svih njegovih afera i spornih poslova sa „Informatikom“, kao i sumnjivog finansiranja savetnica, neophodno je da se gradska vlast opredeli o njegovom učinku i rezultatima te preduzme jedini mogući odgovoran potez,  a to je - da ga smeni.

Ujedno, budući da je njegov mandat obeležen spomenutim aferama, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva i detaljnu proveru finansijskog poslovanja Kulturnog centra i svih ugovora koje je potpisivao.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 02. 08. 2023. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast kriva što su plate u Zrenjaninu niže od republičkog i pokrajinskog proseka

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani poručuje da su predstavnici zrenjaninske vlasti odgovorni za to što se u Zrenjaninu živi loše, čak ispod proseka pokrajine i republike.
Odbori LSV | Utorak, 01. 08. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novom Sadu je potrebno zelenilo, a ne dodatna urbanizacija

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani neće prisustvovati današnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada i to je, kaže predsednik odborničke grupe Robert Kolar, njihov način da protestuju. Na današnjoj sednici odbornici raspravljaju o rebalansu budžeta, ali i o početku radova na izgradnji „Novog Sada na vodi“.
Odbori LSV | Subota, 29. 07. 2023. | Komentara: 0

Grujić: Nedovoljno investicija u obrazovanje i druge segmente

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić zamerio je gradskoj vlasti nedostatak investicija u obrazovanje, ali i druge segmente društva.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook