Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 18. 05. 2015. | Komentara: 0

Gradska vlast da se opredeli o učinku Fajgelja, tako što će ga smeniti

NOVI SAD, 18. maj - Vest o odlasku Andreja Fajgelja sa funkcije direktora Kulturnog centra Novog Sada je važna i dobra vest najpre za tu više nego važnu instituciju kulture u Novom Sadu, ali i za grad uopšte. Međutim, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva da Andrej Fajgelj bude smenjen, umesto da se samo formalno usvaja njegova ostavka.  

LSVNakon svega što je učinio tokom dve godine mandata na čelu Kulturnog centra Novog Sada nedopustivo je da se Fajgelj izvuče od odgovornosti tako što podnosi ostavku  jer se nadurio na medije.

Zbog unižavanja Kulturnog centra i sve bruke koju je naneo Novom Sadu, zbog svih njegovih afera i spornih poslova sa „Informatikom“, kao i sumnjivog finansiranja savetnica, neophodno je da se gradska vlast opredeli o njegovom učinku i rezultatima te preduzme jedini mogući odgovoran potez,  a to je - da ga smeni.

Ujedno, budući da je njegov mandat obeležen spomenutim aferama, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine zahteva i detaljnu proveru finansijskog poslovanja Kulturnog centra i svih ugovora koje je potpisivao.


Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Sreda, 14. 06. 2023. | Komentara: 0

Radovi na parkingu i dalje stoje, naprednjaci i dalje ćute

Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani ponovo postavlja pitanje gradonačelniku Salapuri i njegovom saradnicima šta se dešava sa izgradnjom nove ulice i parkinga u centru grada Zrenjanina, što je najavljeno kao značajan infrastrukturni projekat za grad.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pastor i Bakić sramotno ćutali na koncert čoveka koji širi versku i nacionalnu mržnju

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodina-VOJVOĐANI Subotica smatra da je izostanak reakcije čelnika grada Subotice Stevana Bakića i Balinta Pastora na koncert pevača šovinističke muzike Baje Malog Knindže u Novom Žedniku sramotan i da je u potpunoj suprotnosti sa tradicijom zajedničkog života u Subotici i Vojvodini.
Odbori LSV | Sreda, 07. 06. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Nedopustiva ležernost odgovornih za bezbednost u Novom Sadu

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI Maja Mrnuštik rekla je za 021.rs da je izostala bilo kakva reakcija gradonačelnika, Skupštine grada i novosadske policije na brojne, gotovo svakodnevne slučajeve dojava bombi u školama, te da bi njihovo bilo kakvo javno oglašavanje bilo očekivano zbog funkcije na kojoj su.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook