Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 08. 2011. | Komentara: 0

Grafit na prostorijama LSV u Pančevu

LSV PančevoPANČEVO - U noći između 9. i 10. avgusta 2011. godine za sada nepoznati počinioci ispisali su ispod prozora sedišta GrO LSV Pančevo veliki grafit na kojem piše "pravoslavlje ili smrt".

- Nema sumnje da je ova poruka upućena Ligi socijaldemokrata Vojvodine" ocenjuje se u saopštenju Gradskog odbora LSV Pančevo.

- Pojava ovakvih grafita i njima sličnih u jednom multietničkom i multi konfesionalnom gradu poput Pančeva je vrlo opasna i ne doprinosi održavanju tradicionalno dobrih odnosna koji postoje između različitih naroda u našem gradu "  ističe se u saopštenju.

Ligašice i ligaši u Pančevu naglašavaju da niko neće odvratiti LSV da istraje u borbi za ideje na koje je i te kako ponosna, a koje svakim danom prepoznaju kao svoje sve više njihovih sugrađanki i sugrađana.

- Obzirom da su specijalizovane službe Policijske uprave Pančeva odradile opsežan uviđaj očekujemo da će istraga dati rezultate i da će počinioci ovog dela biti uhvaćeni" zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 11.08.2011.)




Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook