Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 06. 04. 2020. | Komentara: 0

Hitno obezbediti građanima Zrenjanina vodu!

Zrenjanin, 06. april 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije kritikuje neodgovorno ponašanje predstavnika zrenjaninske vlasti tokom izuzetno teškog perioda za sve naše sugrađane izazvanog pandemijom koronavirusa. 

LSV
 
Naime, u prethodnim danima Zrenjaninci su delimično ili potpuno ostali bez vode. Ponovo! Ne govorimo sada o zdravoj pijaćoj vodi koja se građanima Zrenjanina obećava već godinama, govorimo o dostupnosti bilo kakve vode, potrebne za osnovne životne potrebe. I to sve u trenutku kada je građanima tokom celog  vikenda zabranjeno kretanje te ne mogu nikako ni da je nabave.
 
Zgroženi smo činjenicom da ne samo da se gradski čelnici nisu potrudili da građanima obezbede maske, rukavice i dezinfekciona sredstva, nego se sada građanima uskraćuje jedan od osnovnih načina prevencije virusa – pranje ruku! Postavljamo pitanje da li to može da izazove lokalno širenje virusa.
 
Dodatno smo zabrinuti zbog toga što je čitav gradski krizni štab na čelu sa gradonačelnikom, zamenikom gradonačelnika i pomoćnicima u samoizolaciji, jer je jedan član kriznog štaba zaražen korona virusom. Grad ne brine o potrebama ljudi, nisu obezbeđene nikakve mere da građani lakše preguraju ovu veoma tešku situaciju.
 
Liga socijaldemokrata Vojvodine traži odgovornost za stanje u koje je doveden naš Zrenjanin. Tražimo da se sačuva zdravlje svih Zrenjaninaca!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin




Odbori LSV | Utorak, 05. 04. 2011. | Komentara: 0

Vojvodina radi, a Beograd troši

ZRENJANIN - Vojvodina ima najviše udela u izvozu u državi, dok je uvoz najveći u Beogradu, što nam govori da se u Vojvodini radi, a u Beogradu troši, istakao je danas potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Preko 530 potpisa za Liginu inicijativu

BAČKA TOPOLA - Aktivisti Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Topola prikupili su do sada više od 530 potpisa podrške inicijativi LSV da trudnice u svim lokalnim samoupravama u Vojvodini tokom porodiljskog odsustva imaju pravo na punu platu, izjavila je danas predsednica Foruma žena OO LSV Bačka Topola Hajnalka Malacko Virag.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 03. 2011. | Komentara: 0

Za pet godina četvrtina stanovnika biće starija od 65 godina

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Rumi završio je akciju prikupljanja potpisa sugrađana u akciji "Puna plata za trudnice", a prikupljeno je oko 300 potpisa, istaknuto je danas na konferenciji za novinare u ovom odboru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook