Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Novi Sad, 16. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.

LSV

Stanovnici ovih beočinskih sela već mesecima ne smeju da upotrebljavaju vodu za piće i ishranu, jer je ona, posle laboratorijskih analiza, proglašena zdravstveno neispravnom.

Nažalost, vlasti ne rade ništa da problem reše, a u ovim selima nisu postavljene čak ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da su građani primorani da vodu kupuju ili po nju odu u okolna mesta ili izvorišta na Fruškoj gori.

LSV podseća da živimo u XXI veku i da su ovakvi problemi nedopustivi.

Svi se bave velikim temama, a problemi malog čoveka, izgleda, ne zanimaju nikoga.

Očekujemo hitno rešavanje ovog velikog problema u opštini Beočin.

Predsednik 
Opštinskog odbora LSV Beočin
Jovan Aksentijević
Odbori LSV | Sreda, 07. 06. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: Nedopustiva ležernost odgovornih za bezbednost u Novom Sadu

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI Maja Mrnuštik rekla je za 021.rs da je izostala bilo kakva reakcija gradonačelnika, Skupštine grada i novosadske policije na brojne, gotovo svakodnevne slučajeve dojava bombi u školama, te da bi njihovo bilo kakvo javno oglašavanje bilo očekivano zbog funkcije na kojoj su.
Odbori LSV | Utorak, 06. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Uslov za razvoj Zrenjanina je odlazak nesposobne vlasti na čelu sa Salapurom

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI podseća bahatog i nesposobnog zrenjaninskog gradonačelnika Simu Salapuru da se danas navršavaju 254 godine od kada je naš grad carskom poveljom, dobio status Slobodnog carskog trgovišta, svoj prvi Senat i prvi gradski sud. 
Odbori LSV | Petak, 02. 06. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Pastor i Bakić da zabrane nastup šovinističkog pevača u Novom Žedniku

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Subotici zahteva da se zabrani koncert Baje Malog Knindže, pevača čiji je repertoar prepun pesama koje raspiruju etničku i versku mržnju, zakazan za 4. jun u Novom Žedniku kod Subotice.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook