Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Novi Sad, 16. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.

LSV

Stanovnici ovih beočinskih sela već mesecima ne smeju da upotrebljavaju vodu za piće i ishranu, jer je ona, posle laboratorijskih analiza, proglašena zdravstveno neispravnom.

Nažalost, vlasti ne rade ništa da problem reše, a u ovim selima nisu postavljene čak ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da su građani primorani da vodu kupuju ili po nju odu u okolna mesta ili izvorišta na Fruškoj gori.

LSV podseća da živimo u XXI veku i da su ovakvi problemi nedopustivi.

Svi se bave velikim temama, a problemi malog čoveka, izgleda, ne zanimaju nikoga.

Očekujemo hitno rešavanje ovog velikog problema u opštini Beočin.

Predsednik 
Opštinskog odbora LSV Beočin
Jovan Aksentijević
Odbori LSV | Petak, 14. 01. 2022. | Komentara: 0

Beogradu metro, a pruge u Vojvodini na doboš

Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao i svi građani Vojvodine, izražavaju veliko nezadovojstvo zbog informacija da je „Infrastruktura železnice Srbije“ ponudila  na aukcijsku prodaju šine, stari kolosečni pribor i skretnice koje se nalaze na 15 železničkih pruga, uglavnom u Banatu i Bačkoj. Na taj način će u zaborav otići neke od njih, poput pruge Sečanj - Jaša Tomić i Zrenjanin - Vršac.
Odbori LSV | Petak, 24. 12. 2021. | Komentara: 0

Grujić: Zašto subvencijama pokrivati gubitke Toplane?

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić kritikovao je odluku gradskog parlamenta da se gubici iz redovnog poslovanja JP „Toplana“ pokrivaju subvencijama.
Odbori LSV | Utorak, 30. 11. 2021. | Komentara: 0

LSV neće učestvovati u obesmišljavanju Skupštine opštine Žitište

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće učestvovati na današnjoj sednici Skupštine opštine Žitište pošto ne želi da učestvuje u urušvanju uloge Skupštine opštine sazivanjem sednica Skupštine po hitnom postupku i kada ne postoje opravdani razlozi za to.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook