Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Novi Sad, 16. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.

LSV

Stanovnici ovih beočinskih sela već mesecima ne smeju da upotrebljavaju vodu za piće i ishranu, jer je ona, posle laboratorijskih analiza, proglašena zdravstveno neispravnom.

Nažalost, vlasti ne rade ništa da problem reše, a u ovim selima nisu postavljene čak ni cisterne sa pijaćom vodom, tako da su građani primorani da vodu kupuju ili po nju odu u okolna mesta ili izvorišta na Fruškoj gori.

LSV podseća da živimo u XXI veku i da su ovakvi problemi nedopustivi.

Svi se bave velikim temama, a problemi malog čoveka, izgleda, ne zanimaju nikoga.

Očekujemo hitno rešavanje ovog velikog problema u opštini Beočin.

Predsednik 
Opštinskog odbora LSV Beočin
Jovan Aksentijević
Odbori LSV | Četvrtak, 07. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Ko je odgovoran za pomor ribe u Staroj Tisi?

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od Dejana Jovanova, direktora Javne ustanove „Rezervati prirode Zrenjanina“, da javnosti odgovori na sva pitanja vezana za pomor ribe u zaštićenom području „Ritova donjeg Potisja“.

Odbori LSV | Utorak, 05. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Očekujemo kažnjavanje odgovornih za dosadašnje promašaje

Liga socijaldemokrata Vojvodine čvrsto stoji na stanovištu da je jedino kvalitetno, dugoročno i održivo rešenje izgradnja regionalnih vodovoda, koji će obezbediti isporuku ispravne pijaće vode svim građanima Vojvodine, Banata i Zrenjanina.
Odbori LSV | Petak, 01. 07. 2022. | Komentara: 0

LSV: Regionalni vodovodi jedini put da Vojvođani dobiju ispravnu vodu

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je odluka kikindskih vlasti da kubik vode i kanalizacionih usluga poskupi za 39,40% skandalozna. Građani Kikinde zahtevaju ispravnu pijaću vodu, a ne drastična poskupljenja.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook