Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 11. 2017. | Komentara: 0

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja

Bačka Topola, 26. novembar 2017 - Aktivisti Lige socijaldemkrata Vojvodine iz Bačke Topole obeležili su danas 73. godišnjicu početka ratnog puta antifašističke brigade Petefi.

LSV

Pripadnici ove brigade, uglavnom mladi vojvođanski Mađari, dali su ogroman doprinos porazu nacističkih snaga i njihovih domaćih pomagača.

Ligaši su poručili da obeležavajući ovaj važan datum žele da skrenu pažnju i na negativne procese relativitacije antifasitičke borbe u našem, ali i drugim evropskim društvima. 

Jasna borba protiv ekstremizama svih boja, nameće se kao imperativ!


Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Sreda, 22. 08. 2012. | Komentara: 0

Marton započinje susret sa Zrenjanincima

ZRENJANIN – Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton započinje susrete sa građanima. Prvi susret biće održan u sredu, 29. avgusta 2012. godine u prostorijama Gradskog odbora LSV u Zrenjaninu, u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 17/5, u terminu 10 do 12 sati.
Odbori LSV | Utorak, 21. 08. 2012. | Komentara: 0

Sednica Skupštine grada Zrenjanina bez odbornika LSV

ZRENJANIN – Odbornice i odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina neće prisustvovati današnjoj sednici zrenjaninskog parlamenta istakao je na jutrošnjoj konferenciji za novinare predsednik Gradskog odbora LSV Zrenjanin Dejan Čapo.
Odbori LSV | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Maraš će ponovo na sud

Ujedinjeni regioni Srbije su se očekivano priključili svojim koalicionim partnerima
Srpskoj naprednoj stranci u pokušaju da se obračunaju sa opozicijom.

Nakon saopštenja SNS u kojem se spominju „Čanak i saučesnici" odgovorni za sve loše u Srbiji, počev od reforme pravosuđa, danas se oglasio i URS čiji je lider, za razliku od Čanka, 12 godina u vlasti sa svojim ministrima.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook