Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 26. 04. 2013. | Komentara: 0

Javno pitanje DSS-u: Da li je tačno da ste odustali od sednice o potvrđivanju Sporazuma između Beograda i Prištine jer nemate podršku koalicionih partnera?

NOVI SAD - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine javno postavlja pitanje Gradskom odboru Demokratske stranke Srbije (DSS) da li je tačno da su odustali od inicijative za sazivanje sednice Skupštine grada na kojoj bi se raspravljalo o potpisivanju Sporazuma između Beograda i Prištine, zato što bi to dovelo do pada gradske vlasti?

LSVDa li je moguće da koalicija koja je združeno protestovala ispred Vlade Vojvodine, a onda raspravu o još neusvojenoj pokrajinskoj deklaraciji prenela u Skupštinu grada Novog Sada - ne može da se dogovori na ovu temu?

Bez obzira na to šta je razlog, Gradski odbor LSV pozdravlja odluku onih koji smatraju da je rasprava na temu Sporazuma Beograda i Prištine suvišna.

Ujedno, apelujemo na gradsku vlast, a naročito na interesne grupe poput Treće Srbije, odbeglog SPO-a i Romske demokratske stranke, da posle osam meseci ovakve vlasti u Novom Sadu, konačno nešto i učine za ovaj grad, jer komunalni problemi prelaze sve granice.

Grad je prljaviji, zapušteniji i manje bezbedan nego ikada.

 

Gradski odbor LSV
Novi Sad

 




Odbori LSV | Ponedeljak, 20. 06. 2011. | Komentara: 0

Tomaševac pobednik

ZRENJANIN - GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovao je drugi po redu "Ligaški kotlić", takmičenje u kuvanju riblje čorbe, na kojem je svoje kuvarsko umeće odmerilo 40 ekipa sa 130 kuvara i oko 350 učesnika. Pored ekipa Mesnih odbora Lige učestvovale su i gostujuće ekipe.
Odbori LSV | Utorak, 14. 06. 2011. | Komentara: 0

Predstavnici LSV Novi Sad dali krv

NOVI SAD - Izvršni odbor Gradskog odbora LSV Novi Sad organizovao je jutros akciju dobrovoljnog davanja krvi u okviru koje su se članice i članovi ovog odbora dali krv u Zavodu za transfuziju krvi. Time je obeležen Međunarodni dan dobrovoljnih davalaca krvi, a kako je rekao predsednik IO GrO LSV Novi Sad Robert Kolar, ovaj "mali" gest uzima malo vremena, a nekome će dati puno istog.
Odbori LSV | Ponedeljak, 13. 06. 2011. | Komentara: 0

Važna decentralizacija kulture

ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenjanina veoma ambiciozno pristupa stvaranju svog identiteta i imidža, i trudi se da, u zavisnosti od kulturnih interesovanja i senzibiliteta, svim Zrenjanincima obezbedi kvalitetan program koji mogu posmatrati, ali i interaktivno učestovovati u realizaciji programskih aktivnosti, istakla je danas Ankica Dostanić direktorka Kulturnog centra Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook