Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 05. 2014. | Komentara: 0

Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić ponovo je izabran za predsednika žabaljskog odbora, a za potpredsednike izabrani su Dimitrije Radanović i Vladimir Balog.

LSV
 
U svom obraćanju delegatima i delegatkinjama, Panić je pohvalio rad članova Opštinskog odbora, kao i rad mesnih odbora Žabalj, Čurug, Đurđevo i Gospođinci i naglasio da su njihovi predsednici na nedovno održanim izbornim skupštinama ponovo dobili podršku članova i reizabrani su za predsednike odbora.
 
Član Opštinskog odbora LSV Žablja Stevan Slavnić, koji je i član Opštinskog veća zadužen za kulturu, istakao je da u narednom periodu OO LSV Žabalj treba  da radi na novim programima čiji je cilj poboljšanje života i rada svih stanovnika u ovoj opštini.
 
Tajnim glasanjem izabrani su i novi članovi Opštinskog odbora, a Skupštini su prisustvovali koordinator za Južnobački okrug Dušan Radaković i sekretarka Foruma žena LSV Jelena Šikman.
 
(BILSV, 31.05.2014)



Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.
Odbori LSV | Nedelja, 15. 10. 2023. | Komentara: 0

Marton: Devet od deset dinara u Srbiji je u državnom budžetu. Prekinućemo tu centralizaciju!

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton ističe da je sramno to što zrenjaninska vlast ćuti o, kako je ocenio, katastrofalnom stanju finansija lokalne samouprave. Poručio je i da je poražavajuće koliko je snažna centralizacija u zemlji.
Odbori LSV | Subota, 07. 10. 2023. | Komentara: 0

VOJVOĐANI-LSV: Grejna sezona u Subotici dovedena u pitanje. Bakić i Pastor nesposobni da reše problem.

VOJVOĐANI - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od gradonačelnika Subotice Stevana Bakića i predsednika Skupštine grada Balinta Pastora da javnosti objasne zašto je početak grejne sezone u gradu doveden u pitanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook