LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Bakić i Pastor bi izbore za savete mesnih zajednica u Subotici održali 2043. godine

Subotica, 17. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da lokalna vlast u Subotici, na čelu sa Stevanom Bakićem i Balintom Pastorom, zanemaruje interese građana i rad svodi na zadovoljenje sopstvenih interesa i interesa Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara.

LSV

Stanje bezbednosti u gradu je katastrofalno. Ubistva po ulicama su postala veoma česta pojava. Grejna sezona u gradu je zbog nebrige i javašluka pod znakom pitanja.

Subotički gradski oci, em što su nesposobni, ne rade ni posao koji im je poveren po Zakonu o lokalnoj samoupravi.

Mandati članova subotičkih saveta mesnih zajednica istekli su još letos. Na pragu smo novembra, a izbori nisu raspisani. Predsednik Skupštine grada Balint Pastor je najavio njihovo vezivanje za neke od izbora na višem nivou.
Kada? 2043. godine?

Neozbiljna i neodgovorna vlast mora da odstupi!

Robert Damjanović Čokić
Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Subotica i odbornik u Skupštini grada SuboticeOdbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook