Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 31. 05. 2014. | Komentara: 0

Jovan Panić ponovo na čelu žabaljskih ligaša

ŽABALJ - Na redovnoj Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić ponovo je izabran za predsednika žabaljskog odbora, a za potpredsednike izabrani su Dimitrije Radanović i Vladimir Balog.

LSV
 
U svom obraćanju delegatima i delegatkinjama, Panić je pohvalio rad članova Opštinskog odbora, kao i rad mesnih odbora Žabalj, Čurug, Đurđevo i Gospođinci i naglasio da su njihovi predsednici na nedovno održanim izbornim skupštinama ponovo dobili podršku članova i reizabrani su za predsednike odbora.
 
Član Opštinskog odbora LSV Žablja Stevan Slavnić, koji je i član Opštinskog veća zadužen za kulturu, istakao je da u narednom periodu OO LSV Žabalj treba  da radi na novim programima čiji je cilj poboljšanje života i rada svih stanovnika u ovoj opštini.
 
Tajnim glasanjem izabrani su i novi članovi Opštinskog odbora, a Skupštini su prisustvovali koordinator za Južnobački okrug Dušan Radaković i sekretarka Foruma žena LSV Jelena Šikman.
 
(BILSV, 31.05.2014)



Odbori LSV | Petak, 06. 10. 2023. | Komentara: 0

Propuštena prilika da se napiše Plan razvoja grada po meri građana

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanin danas je na sednici gradske skupštine ukazala na štetnost loše urađenog Plana razvoja grada za period 2023-2030. godina
Odbori LSV | Ponedeljak, 02. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Salapura se sramoti antifašističke borbe i časne istorije Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da je sramotno što se naprednjačka vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Simom Salapurom, srami antifašizma i na nedostojan način obeležava Dan oslobođenja grada u Drugom svetskom ratu.
Odbori LSV | Nedelja, 01. 10. 2023. | Komentara: 0

Mrnuštik: LSV - Vojvođani spremna za izbore. SNS gubi vlast u Vojvodini

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemomkrata Vojvodine – Vojvođani Maja Mrnuštik ocenjuje da je sve podređeno samovolji jednog čoveka iz Beograda, te da će odluka gradonačelnika Novog Sada o ostavci biti doneta u skladu sa ličnim interesom Srpske napredna stranke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook