Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Subota, 07. 07. 2012. | Komentara: 0

Održan protest u Ečki

EČKA – Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu sinoć su se po drugi put skupili ispred kuće Lukrecie Ursulesku u Ečki, doskorašnje odbornice Lige u Skupštini grada Zrenjanina, koja je juče svojim mandatom podržala koaliciju okupljenu oko SNS-SPS, zahtevajući njenu ostavku na mesto odbornice. 
Odbori LSV | Petak, 06. 07. 2012. | Komentara: 1

Protest ispred Gradske kuće u Zrenjaninu

ZRENJANIN – Članice i članovi Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin danas su, zajedno sa Demokratskom strankom, organizovali miran protest pred održavanje konstitutivne sednice Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Petak, 06. 07. 2012. | Komentara: 0

Bez prekrajanja izborne volje građanki i građana Zrenjanina

ZRENJANIN - Članice i članovi Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovali su sinoć protestni skup ispred kuće Lukrecie Ursulesku, odbornice Lige u Skupštini grada Zrenjanina u Ečki, u okviru kojeg su želeli da pitaju odbornicu, koja je izabrana na njihovoj listi, da li je tačno da je svoj glas predala drugoj stranci.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook