Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 06. 2012. | Komentara: 0

Petar Horvat na čelu parlamenta Opova

OPOVO – Verifikacijom mandata i polaganjem zakletve, 8. juna je konstituisan novi saziv Skupštine opštine Opovo. Za predsednika opovačkog parlamenta izabran je v.d. predsednika tamošnje Opštinske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Petar Horvat.
Odbori LSV | Subota, 09. 06. 2012. | Komentara: 0

Uklonjeno smeće iz Ulice Milovana Glišića

NOVI SAD – Članice i članovi Mesnog odbora „Podbara“ LSV Novi Sad organizovali su akciju uklanjanja smeća iz jednog prolaza u Ulici Milovana Glišića, pored zgrade broj 5. Ligašice i ligaši pokupili su veliku količinu otpada koja se ovde godinama gomilala, jer je kapija prolaza u najvećem broju slučajeva zaključana pa građani preko ograde bacaju smeće u ovaj deo ulice.
Odbori LSV | Petak, 08. 06. 2012. | Komentara: 0

Dragan Zlokolica predsednik SO Žabalj

ŽABALJ – Na današnjoj, konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Žabalj dr Dragan Zlokolica iz Lige socijaldemokrata Vojvodine izabran je za predsednika SO Žabalj.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook