Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 10. 05. 2024. | Komentara: 0

Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad predala listu

LSV

Dragi građani i građanke Novog Sada, 

Simbolično, u danu u kom se podsećamo na vrednosti mira, solidarnosti i saradnje – na Dan pobede nad fašizmom, koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ predala je listu za učešće na lokalnim izborima u Novom Sadu 2. juna. 

Dvanaest organizacija udružilo se u nameri da Novi Sad oslobodimo SNS režima i da svim sugrađanima obezbedimo pravo na normalnost i dostojanstvo. Fokus našeg Programa će biti stvaranje prosperitetnog i inkluzivnog okruženja za sve građane, kao i unapređenje obrazovanja, kulture, infrastrukture i ekonomije. Udružili smo se za bolje uslove života svih nas i humaniji Novi Sad. 

Želimo da naglasimo da će se koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ boriti protiv svakog vida korupcije, te da će težiti ka tome da se u našem gradu uspostavi kultura transparentnosti, odgovornosti i pravde. Pozivamo sve građane Novog Sada da nam se pridruže na putu do pobede. 

Za slobodne ljude!
Za slobodan Novi Sad!
Glasaj i pobedi!

S poštovanjem, 
Koalicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI
Stranka slobode i pravde 
Demokratska stranka 
Pokret obnove Kraljevine Srbije 
Stranka Srbija Centar SRCE 
Narodni pokret Srbije 
Nova demokratska stranka Srbije 
Pokret za preokret 
Zeleno - levi front 
Građanski pokret BRAVO! 
Ekološki ustanak 
Pokret slobodnih građana
Odbori LSV | Četvrtak, 30. 05. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin protiv nasilja: Oni uništavaju, mi popravljamo. Vratićemo pristojnost u Zrenjanin!

Kandidati za odbornike Skupštine grada koalicije "Zrenjanin protiv nasilja-Biramo Zrenjanin" okrečili su kuću u naselju Mala Amerika, na kojoj su u dva navrata uništeni bilbordi.

Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 05. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Koalicija Udruženi za slobodan Novi Sad ima rešenje za goruće probleme - saobraćaj, urbanistički haos, nedostatak zelenila

Među najvećim problemima Novog Sada, kako pokazuju istraživanja, su saobraćajne gužve, problemi oko parkiranja, manjak zelenila... Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ i predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Maja Mrnuštik smatra da rešavanje jednog od tih problema povlači rešavanje drugog, jer je sve to povezano. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook