Kolar: Apsurdno je sada pokretati reorganizaciju gradskih preduzeća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 09. 2014. | Komentara: 0

Kolar: Apsurdno je sada pokretati reorganizaciju gradskih preduzeća

NOVI SAD – Direktori šest novosadskih javnih i komunalnih preduzeća, kao i Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“, čije je restrukturisanje najavljeno, danas će pred članovima Radne grupe, predstavnicima sindikata i gradonačelnikom, obrazlagati predložena rešenja. 

LSV

Predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Robert Kolar kaže da je apsurdno da se sada pokreće pitanje reorganizacije komunalnih preduzeća.

- Prethodno su u njima zapošljavali stranačke aktiviste, bahato i neodgovorno trošili sredstva, ništa ne ulažući u grad. To što misle i jeste na njihovom nivou – da treba otpuštati. S tim što su se setili da treba otpuštati stručne ljude koji su godinama u tim preduzećima, da bi u najvećoj meri napravili mesta za nestručni kadar koji su doveli po stranačkoj ili rođačkoj liniji – ocenio je Kolar, najavivši da će LSV uskoro predstaviti sopstveni program restrukturiranja gradskih preduzeća.
 
(BILSV, 16.09.2014)



Odbori LSV | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Trudnice će imati punu platu!

SOMBOR – Stranka G17 plus pokušava da abolira sve ono što su, u godinama kada su bili na vlasti, loše uradili, ocenio je danas potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor Zoran Terzin.
Odbori LSV | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin vodi računa o osobama sa invaliditetom

ZRENJANIN – Povodom Svetskog dana osoba sa invaliditetom i godišnjice od osnivanja, Savet za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom održao je danas svečanu sednicu na kojoj su, sem članova, bili prisutni i predstavnici lokalne samouprave, udruženja i nevladinog sektora.
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Rvačima "Proletera" jedanaesta titula šampiona države

ZRENJANIN – Rvači zrenjaninskog "Proletera" proteklog vikenda osvojili su jedanaestu titulu ekipnog prvaka države u grčko-rimskom stilu, i to nakon ubedljivog trijumfa u plej-ofu, održanom u novoj hali sportova u tom gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook