Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 17. 10. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Novi Sad nije po meri stanovnika, već investitora

NOVI SAD – Šef odborničke grupe Vojvođanski front - Liga socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar istakao je da odbornici LSV neće podržati nijednu tačku radne sednice gradskog parlamenta, jer je vođenje Novog Sada „isuviše otišlo u pogrešnu stranu”.

LSV

- Grad Novi Sad apsolutno više ne ide u razvijanje grada po meri njegovih stanovnika, nego ide prema urbanističkom divljanju, prema prilagođavanju dokumenata i odluka  investitorima. Novi Sad je doneo najpogrešniju moguću odluku kada je u pitanju izlazak Novog Sada na vodu. To bi trebalo da podrazumeva obezbeđivanje zelenih rekreativnih prostora za građane na obalama Dunava ili Dunavca, a ne betonske nakaze koje nazivaju „Novi Sad na vodi“ - izjavio je Kolar.

(SzILSV-Vojvođani, 17.10.2023)




Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook