Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 15. 04. 2011. | Komentara: 0

Kome smeta što Zrenjanin ima budućnost?

ZRENJANIN - U noći između srede i četvrtka, 13. i 14. aprila, nepoznati vandali uništili su city light reklamu na Trgu dr Zorana Đinđića u Zrenjaninu, na kojoj je postavljen plakat Lige socijaldemokrata Vojvodine na kom piše: "Zrenjanin ima budućnost", saopštio je danas Gradski odbor LSV Zrenjanin.

- Liga socijaldemokrata Vojvodine se, od kada postoji, zalaže za doslednost u primeni principa ravnopravnosti, solidarnosti i pravednosti u društvu, kao i za poštovanje prava na različitost i nepovredivost osnovnih ljudskih prava u gradu u kome živimo. Zbog takvih principa, koje zagovaramo, najoštrije osuđujemo nasilničko ponašanje, usmereno ka bilo kome ili bilo čemu, a koje simbolizuje zaostatke vremena protiv kog smo se borili, i koje smo ostavili za nama " navodi se u saopštenju. Takođe se navodi i da su građanke i građani Zrenjanina okrenuti ka onome što je ispred, i pojedinačni incidenti, kao posledica neznanja ili manjka svesti, ih neće razuveriti da za njih, i generacije koje dolaze, u ovom gradu ima budućnosti!

(BILSV, 15.04.2011.) 




Odbori LSV | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 0

Predstavljen program LSV Temerin

TEMERIN - U svečanoj sali SO Temerin, juče je predstavljen plan i program Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Temerin za period od 2012-2016 godine.
Odbori LSV | Petak, 30. 03. 2012. | Komentara: 0

Liga ne menja svoju politiku

ZRENJANIN- Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za pokrajinskog poslanika po većinskom izbornom sistemu Vladimir Vasiljev gostujući u emisiji “Odgovor” na Regionalnoj televiziji Santos, izjavio je da LSV ima jedinstvenu politiku na sva tri nivoa vlasti: lokalnom, pokrajinskom i republičkom, što  traje već pune 22 godine.
Odbori LSV | Utorak, 27. 03. 2012. | Komentara: 0

Izmirena sva dugovanja

ZRENJANIN – Član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine i direktor JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina“ Branislav Knežević istakao je na današnjoj konferenciji za novinare da od danas to preduzeće više nema dugovanja ni prema kome, jer su sva izmirena.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook