Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 27. 12. 2016. | Komentara: 0

Kostreš: Kritikovaćemo sve loše poteze gradske vlasti

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine, kao najjača opoziciona stranka u gradu, ostala je čuvar vrednosti građanskog društva, izjavio je predsednik Gradskog odbora LSV Bojan Kostreš na novogodišnjem susretu sa novinarima.

LSV
 
On je upozorio da Zrenjanin ne napreduje i konstatovao da nije ni senka grada kakav je bio pre 30 godina.
 
- Mi nećemo biti opozicija gradu i građanima Zrenjanina, već aktuelnoj vlasti i kritikovaćemo sve što gradska vlast loše radi - naglasio je Kostreš precizirajući da će LSV biti konstruktivna opozicija u tom gradu.
 
On je najavio brojne nove aktivnosti Gradskog odbora koje za cilj imaju dalje jačanje stranke i promovisanje novih javnih politika, a konkretan primer je inicijativa pokrenuta na poslednjoj sednici Skupštine grada da se učenicima  iz  seoskih sredina regresiraju mesečne karte od strane lokalne samouprave – objasnio je Kostreš. 
 
Predsednik zrenjaninske LSV je postavio pitanje zašto nema obilaznice i fabrike vode i zašto Kraljevo za deset dana reši pitanje vode, Subotica završava obilaznicu, a Zrenjanin to ne može.
 
- Nećemo rokove, želimo konretne rezultate, ali ih u Zrenjaninu nema - poručio je Kostreš.
 
(BILSV, 27.12.2016)



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook