Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada

NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.

LSV


– Predočili su nam njihov program. Veliki su rezovi, veliki su infrastrukturni radovi koji treba u Novom Sadu da se obave. Mi smatramo da, kao odgovorna stranka, ne možemo a da ne učestvujemo u tome, jer je to nešto što će opredeliti i sudbinu Novog Sada u sledećih 15, 20, 30 godina  – naveo je Kravić.

Kravić je rekao i da ne očekuje ulazak LSV u republičku i pokrajinsku vlast.


– Ne možete očekivati da uđemo ni u republici ni u pokrajini. Zar stvarno mislite da se Liga socijaldemokrata Vojvodine može dogovoriti s Igorom Mirovićem? Naše razlike u poimanju položaja Vojvodine su toliko velike da je to, takoreći, nemoguće – naveo je Kravić.

(BILSV, 26. 06. 2016)



Odbori LSV | Subota, 13. 04. 2013. | Komentara: 0

LSV Žabalj: Puna plata trudnicama

ŽABALJ - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine uputila je zahtev predlog Skupštini opštini Žabalj zahtev da se svim zaposlenim trudnicama sa prebivalištem u ovoj opštini omogući puna plata dok su na održavanju trudnoće.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Pančevački Ligaši izabrali novo rukovodstvo

PANČEVO – Na izbornoj skupštini Gradskog odbora Lige socijaldemorkata Vojvodine Pančevo, za predsednika je jednoglasno izabran Pavle Đukić, dok su za potpredsednike, takođe jednoglasno, izabrani Marija Boršoš i Jovan Petrovački.
Odbori LSV | Četvrtak, 11. 04. 2013. | Komentara: 0

Situacija u Pančevu dogorela do noktiju

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine upozorava da je nedopustivo da pančevački mediji i građani budu taoci obračuna nekoliko struja u Srpskoj naprednoj stranci. Predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Lige Marinika Čobanu, osvrnušvi se na tekstove u prošlom broju „Pančevca“, rekla je da mediji ne mogu biti posluženi na „tanjiru“ bilo kojoj stranci, ocenjujući da je situacija „dogorela do noktiju“ i da Liga neće ćutati.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook