Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 24. 05. 2024. | Komentara: 0

Kurtinović: Napravićemo depo parkinge u rubnim delovima grada

NOVI SAD - Kandidatkinja za odbornicu koalicije „Udruženi za slobodan Novi Sad“ Slavica Kurtinović ističe da su nedostatak parking mesta i saobraćajne gužve neki od najvećih problema u urbanim delovima Novog Sada. Prema njenim rečima, nemogućnost parkiranja, saobraćajne gužve i otežan prilaz i ulazak u grad jasan su pokazatelj nemara, ali i potpunog neznanja i nestručnosti ljudi koji danas upravljaju Novim Sadom. 

LSV

- Mi nudimo strateško dugoročno rešenje ovog izazova, a to je izgradnja lakog nadzemnog i delimično podzemnog šinskog javnog saobraćaja koji bi rasteretio drumski i smanjio gužve i zagađenje. Osim ovoga, napravićemo parking depoe u rubnim delovima grada i rasteretiti centar od saobraćajne gužve - navodi Kurtinović.

(SzILSV-Vojvođani, 24.5.2024)




Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 
Odbori LSV | Sreda, 05. 07. 2023. | Komentara: 0

Kikinda ima samo 32.000 stanovnika, oko 11.000 manje nego 1991.

Pozivajući se na zvanične podatke Zavoda za statistiku Republike Srbije, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Kikinde Miroslav Grujić ukazao je na zabrinjavajuće brojke koje se odnose na broj stanovnika Kikinde i devet okolnih sela.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook