Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 08. 07. 2013. | Komentara: 0

Kvazipatriote nemaju veze s kulturom

NOVI SAD – Komentarišući zahtev opozicije u novosadskom parlamentu, za smenu funkcionerke Treće Srbije Milanke Brkić, članice Gradskog veća zadužene za kulturu, predsendik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić je za Blic naglasio da angažman Treće Srbije nema veze s kulturom, već je vođen čistim interesom.

LSV

– Ovakvi gafovi u kulturi nisu rađeni ni za vreme radikala, jer su čak i oni prepoznali da Novi Sad ima svoju meru u socijalnom i u kulturnom smislu, za razliku od ovih  koji pod firmom kvazipatriotizma i srbovanja kroz kulturu zapravo žele da sakupe novac za naredne izbore – rekao je Kravić.

(BILSV, 08. 07. 2013)



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 10. 2010. | Komentara: 0

U Somboru održan prvi forum LSV na temu lustracije

SOMBOR - Na prvom u nizu Foruma Lige socijaldemokrata Vojvodine u okviru kampanje "Podvuci liniju" kojom se zahteva primena i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, takozvanog zakona o lustraciji, u Somboru su 27. oktobra govorili portparolka LSV Aleksandra Jerkov i potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Nastavljena kampanja

NOVI SAD - Kampanja "Podvuci liniju" kojom Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva primenu i produženje važenja Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava, poznatijeg kao Zakon o lustraciji, nastavljena je i danas konferencijama za novinare u Vršcu i Bačkoj Topoli.
Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Svi da odgovaraju za svoja nedela

BAČKA TOPOLA - Konferencija za novinare povodom kampanje "Podvuci liniju" organizovana je danas i u Bačkoj Topoli. Predsednik OO LSV Bačka Topola Karolj Vekonj tom prilikom je dao dvojezičnu izjavu - za medije na srpskom i mađarskom jeziku, u kojoj je pojasnio ciljeve ove kampanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook