Ligaši i ligašice odali počast oslobodiocima Sombora

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 21. 10. 2011. | Komentara: 0

Ligaši i ligašice odali počast oslobodiocima Sombora

SOMBOR - Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor, Foruma žena i Omladine LSV danas je, povodom Dana oslobođenja Sombora, položila venac na Partizanskom groblju, u čast palim borcima.

LSV Sombor

- Smatramo da ako ne zaboravimo one male i velike heroje u borbi protiv fašizma i sve njegove žrtve, vojne i civilne, osiguravamo da se najveće zlo koje je čovečanstvo doživelo ponovo ne rasplamsa - piše u saopštenju GrO LSV Sombor. Takođe se naviodi da nažalost, to zlo još uvek tinja uz pomoć agresivnih nacionalističkih organizacija i kvaziintelektualaca sklonih slobodnom tumačenju istorije i biologije.

- Fašizam, potpomognut ovim grupacijama, jača ponajpre širenjem negativnih pojava u društvu, kao što su netolerancija i ksenofobija, na šta Liga socijaldemokrata Vojvodine istrajno ukazuje i protiv čega se odlučno bori - zaključuje se u saopštenju.

(BILSV, 21.10.2011.)



Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Vojvodini za pet godina uskraćeno 120 hiljada novih radnih mesta

ZRENJANIN - Vojvodina je za pet godina, tokom kojih joj je uskraćeno 60 milijardi dinara, mogla da otvori 120 hiljada radnih mesta ili da sagradi autoput od Subotice do Pančevačkog mosta – izjavio je u emisiji “Politikon” na zrenjaninskoj televiziji KTV mr Vladimir Vasiljev, kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine po većinskom izbornom sistemu.
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.
Odbori LSV | Utorak, 17. 04. 2012. | Komentara: 0

Bicikli za učenike OŠ "Kosta Trifković"

NOVI SAD - Članice i članovi Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine "Sava Kovačević" priključili su se akciji podele bicikala učenicima osnovnih škola u okviru aktivnosti Gradske uprave za saobraćaj i puteve.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook