Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

NOVI SAD - Na osnovu inicijative Mesnog odbora „Sava Kovačević“ Gradskog odbora LSV Novi Sad napravljen je saobraćajni poligon u tom kvartu.

Poligon

Tokom akcije "Prva dečija sportska liga" prikupljali su se potpisi građana za rekonstrukciju ovog poligona koji je u prošlosti služio za obuku i pripremu dece u bezbednom učestvovanju u saobraćaju. Jedan od inicijatora akcije, kandidat LSV za odbornika u Skupštini grada Aleksander Čanji naveo je da su građanke i građani svojim potpisom za rekonstrukciju igrališta, koje je godinama unazad bilo zapušteno, pokazali da razumeju potrebe najmlađih sugrađana, ali su ujedno i ukazali poverenje Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

- Želeći da svojoj deci omogućimo što kvalitetnije uslove za odrastanje, otišli smo i korak dalje sa svojom peticijom prema gradskim vlastima. Inicijativa je urodila plodom. Ponovo će naša deca kroz igru i zabavu moći da stiču preko potrebnu saobraćajnu kulturu. Hvala svim potpisnicima peticije koji su nam ukazali poverenje u rešavanju ovoga problema - kazao je Čanji.

(BILSV, 27. 11. 2011.)



Odbori LSV | Sreda, 30. 03. 2011. | Komentara: 0

Za punu platu kikindskih trudnica

KIKINDA - Đurđina Jerinkić, predsednica Foruma žena GrO LSV Kikinda, i Gordana Perunović Fijat, odbornica LSV u SO Kikinda, održale su 29. marta konferenciju za medije posvećenoj inicijativi LSV da se ženama na održavanju trudnoće dotira iznos do pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook