Ligaši podržali komšije u Bečeju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 18. 10. 2014. | Komentara: 0

Ligaši podržali komšije u Bečeju

BEČEJ - Članica Opštinskog odbora LSV Bečej i predsednica Prvog mesnog odbora Vera Guljaš osudila je danas napade na lokale čiji su vlasnici albanske nacionalnosti a koji su zabeleženi proteklih dana širom Vojvodine. 

LSV

- Vlasnici poslasničarnica i pekara u Bečeju čiji su vlasnici pripadnici albanske nacionalne zajednice su mi rekli da sličnih problema nisu imali. Drago mi je zbog toga i pozivam sugrađane i sugrađanke da zadržimo ovaj nivo tolerancije i da našim komšijama pružimo podršku, jer je bolje živeti u miru i slozi, nego energiju trošiti na mržnju i demoliranje tuđe imovine – istakla je Guljaš prilikom obilaska bečejskih lokala. 

Predsetavnici OO LSV Bečej su tom prilikom kupovali sladoled i pekarske proizvode u lokalnim radnjama čiji su vlasnici Albanci i na taj način im pružili podršku. 

(BILSV, 18.10.2014)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook