Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 20. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice i ligaši prelepili plakate DSS u Bačkoj Topoli

BAČKA TOPOLA - Predizborna kampanja je očigledno u punom zamahu pošto je čitav centar Bačke Topole nedavno osvanulo prelepljeno plakatima Demokratske stranke Srbije. Plakati su izlepljeni na svim raspoloživim površinama u Bačkoj Topoli, pa je Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u tom mestu odlučio da reaguje.

Timovi Izbornog štaba OO LSV Bačka Topola juče su prlepili plakate DSS nalepnicama LSV. Iako je predizborna kampanja plakatima krenula možda malo ranije nego što se očekivalo, ligašice i ligaši u Bačkoj Topoli su pokazali da su spremni da reaguju u svakom trenutku.

(BILSV, 20.09.2011.)




Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Malo muškaraca na porodiljskom odsustvu

ZRENJANIN - Dominantan kulturni obrazac, koji je tradicionalistički i anahron, veća primanja muškaraca od žena i loša informisanost muškaraca o pravima koja imaju kao očevi, glavni su razlozi što ima zanemarljiv broj muškaraca na porodiljskom odsustvu - izjavio je danas predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić
Odbori LSV | Petak, 04. 11. 2011. | Komentara: 0

Na ulazu u Zrenjanin ponovo se vidi natpis Nagybecskerek

ZRENJANIN - Članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu organizovali su danas akciju čišćenja saobraćajnog znaka na ulasku u Zrenjanin iz pravca Novog Sada, na kojem su nepoznati počinioci nedavno prefarbali naziv grada na mađarskom jeziku.
Odbori LSV | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Botošani samodoprinosom grade selo

BOTOŠ - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je juče Mesnu zajednicu Botoš, gde je sa Živicom Paravodićem, predsednikom Saveta ove MZ, razgovarao o predstojećem referendumu, koji očekuje stanovnike Botoša, a na kojem će se izjašnjavati o samodoprinosu u tom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook