Ligaška tucanijada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 01. 05. 2016. | Komentara: 0

Ligaška tucanijada

KIKINDA – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda organizovao je 9. po redu tradicionalnu Ligašku tucanijadu uskršnjim jajima.

 

 

 

Manifestacija je, kao i prethodnih godina, upriličena prvog dana Uskrsa ispred prostorija LSV kako bi i Kikinđani koji nisu mogli da odu u Mokrin na Svetsko prvenstvo u tucanju jajima, mogli učestvovati u nekoj vrsti uskršnjeg takmičenja. I ove godine je Ligaška tucanijada izazvala veliku pažnju sugrađana koji su se odazvali na poziv kikindskih ligaša i prisustvovali takmičenju.

 

GrO LSV Kikinda je svim finalistima obezbedio vredne nagrade, a najviše su se obradovali najmlađi jer su nagrade bile zec i papagaj.

(BILSV, 01.05.2016)




Odbori LSV | Četvrtak, 08. 11. 2012. | Komentara: 0

Akcija Stop fašizmu u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu sutra, 09. novembra 2012. godine, kada se obeležava Međunarodni dan borbe protiv fašizma i antisemitizma, organizuje akciju „Stop fašizmu“.
Odbori LSV | Utorak, 06. 11. 2012. | Komentara: 0

Sportski savez grada Zrenjanina žrtva politike

ZRENJANIN - Član Saveta za sport Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu i generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina (SSGZ) Srđan Bogaroški rekao je na konferenciji za novinare da je vođenje Saveza otežano, jer se njegov rad blokira i ignoriše, a sredstva se teško dobijaju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 11. 2012. | Komentara: 0

Šibul: Pijaca u centru Kikinde biće kao Limanska u Novom Sadu

KIKINDA – Direktor najmlađeg javnog preduzeća u kikindskoj opštini „Gradsko zelenilo i pijace“ Miloš Šibul rekao je za „Dnevnik“ da je to preduzeće u prethodnoj godini poslovalo pozitivno, a da zaposleni održavaju javne površine u gradu i vode računa o pijacama. On je istakao da se najveća pijaca nalazi u centru grada, te da je na tom prostoru i najviše problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook