LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 11. 11. 2016. | Komentara: 0

LSV će aktivno doprinositi da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture

NOVI SAD – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da će LSV aktivno učestvovati u doprinosu da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture. On je za RTV rekao da se o nekim projektima još razgovara sa partnerima u gradu, dok su neki već u postupku realizacije.

LSV

- Naš tim Gradskog odbora LSV je već uveliko pripremio nekoliko projekata o kojima razgovaramo sa našim partnerima u gradu kao što je saobraćajna kultura, male urbane celine i mnogi drugi. A deo, kao što je sređivanje značajnih fasada i privođenje Podgrađa Petrovaradinske tvrđave nameni, svakako je već usaglašeni deo tih projekata koji su već i počeli sa radovima – kazao je Kolar odgovarajući na pitanje „Kakav doprinos će vaša stranka dati da Novi Sad bude što bolja prestonica kulture“ u anketi emisije Politbiro RTV-a.

(BILSV, 11.11.2016)



Odbori LSV | Nedelja, 09. 04. 2023. | Komentara: 0

Kolar: Parkiranje gorući problem, uz javne garaže potrebni i depo parkinzi

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar kaže da je parkiranje jedan od gorućih problema u gradu koji hitno mora da se uredi. Dodaje da je svestan da za to nema jednostavnog rešenja. 
Odbori LSV | Utorak, 04. 04. 2023. | Komentara: 0

Saga o zrenjaninskoj vodi kao loša horor serija koja se ne završava

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti hitan odgovor na pitanje šta se dešava sa zdravom pijaćom vodom u Zrenjaninu, budući da je rok za obezbeđivanje “tehnički ispravne vode” ovih dana istekao.
Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook