LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 05. 12. 2019. | Komentara: 0

LSV traži hitno rešavanje problema plaćanja računa u zrenjaninskim vrtićima

Zrenjanin, 05. decembar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od zrenjaninske vlasti da pod hitno reši problem plaćanja boravka dece u vrtićima.
 
Prethodnih dana se veliki broj roditelja žalio zbog neredovnog dospeća uplatnica za plaćanje usluga Predškolske ustanove u našem gradu. 

LSV

Problem je nastao zbog odluke Gradske uprave Zrenjanina da preuzme ingerencije naplate od Predškolske ustanove "Zrenjanin", ali je zbog preterane birokratizacije i nekvalitetnog rada došlo do potpunog haosa. 

Roditelji su u strahu da će im se posle Nove godine računi ispostavljati kumulativno od septembra, i da će predstavljati veliki namet na kućne budžete, posebno pošto se nalazimo u jeku grejne sezone. 

LSV očekuje hitnu reakciju nadležnih, jer je trenutno stanje nedopustivo. Roditelji ne smeju plaćati zbog grešaka vlasti!

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin 




Odbori LSV | Ponedeljak, 19. 03. 2012. | Komentara: 0

Omogućiti kvalitetniji život građankama i građanima

ZRENJANIN - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine i kandidat za gradonačelnika grada Zrenjanina Bojan Kostreš, na tribini Lige socijaldemokrata Vojvodine održanoj u subotu uveče u Čenti poručio je da se Ligašice i Ligaši 22 godine zalažu za punu autonomiju Vojvodine, što su, svojim delima u Skupštini Republike Srbije i u pokrajinskom parlamentu do sada i pokazali.
Odbori LSV | Nedelja, 18. 03. 2012. | Komentara: 0

Potvrđena lista LSV Pančevo

PANČEVO - Izlazeći prvi put samostalno na lokalne izbore u Pančevu, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u ovom gradu predao je rano jutros, drugi po redu, listu za učešće na lokalnim izborima u Pančevu.
Odbori LSV | Petak, 16. 03. 2012. | Komentara: 0

Vlast u Somboru da se zauzme za radnike "Borelija"

SOMBOR, 16. mart – Pozivamo lokalnu vlast nađe način da finansijski, ili nekako drugačije pomogne radniku Borelija, samohranom roditelju,  a koji se u očaju zabarikadirao u prodavnici.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook