LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 03. 2016. | Komentara: 0

LSV u Kikindi peta na listi za lokalne izbore

KIKINDA – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda predao je večeras listu kandidata za odbornike u Gradskoj skupštini.

 
 
Tako je LSV peta stranka koja je Gradskoj izbornoj komisiji Kikinde predala listu svojih kandidata. Na njoj se nalazi 35 imena koje je svojih potpisom podržalo 1.080 građanki i građana.
 
Predsednik Gradskog odbora LSV Kikinda dr Milan Mitrić kazao je novinarima nakon predaje liste da je u prethodnom mandatu izneverena izborna volja građana brojnim prelascima iz stranke u stranku, te da je ponuđena lista LSV garancija da se to neće ponovo dogoditi. Osobe koje su se našle na novoj listi su, prema Mitrićevom mišljenju, profesionalno ostvarene osobe sa integritetom, čime se smanjuje mogućnost da se dese koruptivne radnje i menjanje stranaka zarad ličnih interesa.
 
- Hteli smo da odborničke liste budu pune pristojnog sveta – i uspeli smo. To će garantovati našim biračima da će glas dat LSV ostati u tom političkom i moralnom okviru. – istakao je Mitrić. On očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima..
 
(BILSV, 17.03.2016)



Odbori LSV | Utorak, 04. 04. 2023. | Komentara: 0

Saga o zrenjaninskoj vodi kao loša horor serija koja se ne završava

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od predstavnika zrenjaninske vlasti hitan odgovor na pitanje šta se dešava sa zdravom pijaćom vodom u Zrenjaninu, budući da je rok za obezbeđivanje “tehnički ispravne vode” ovih dana istekao.
Odbori LSV | Sreda, 29. 03. 2023. | Komentara: 0

Pokrajina daje, mi ne uzimamo novac za pošumljavanje. Zašto?

Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Novi Bečej Smiljana Stančić pitala je, na zasedanju skupštine, predstavnike vlasti zašto opština Novi Bečej godinama ne koristi ponuđena pokrajinska sredstva za pošumljavanje, koja su na raspolaganju svake godine.
Odbori LSV | Ponedeljak, 27. 03. 2023. | Komentara: 0

LSV: Da li je pokrajinski sekretar Sakalaš naložio isticanje zastave AP Vojvodine u Zrenjaninu?

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Žoltu Sakalaša da li su nadležni organi u sekretarijatu koji vodi utvrdili zašto na zgradi Skupštine grada Zrenjanina nije istaknuta zastava Autonomne Pokrajine Vojvodine i da li je naloženo njeno isticanje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook