LSV u Žablju bolja od SPS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV u Žablju bolja od SPS-a

ŽABALJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić izjavio je da je građanska lista okupljena oko LSV u ovoj opštini dobila 8,55 odsto glasova na vanrednim republičkim izborima.

LSV

Kako je istakao, to je koaliciji obezbedilo treće mesto, odmah iza Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, a ispred Socijalističke partije Srbije. Ostale stranke u žabaljskoj opštini nisu dobile dovoljnu podršku građana za ulazak u Narodnu skupštinu.

Zahvalivši se građanima koji su glasali za koaliciju u kojoj je LSV, Panić ističe da većina koalicionih partnera nema infrastrukturu u Žablju, pa samim tim i glasačko telo. Zbog toga on ne krije zadovoljstvo što su glasači još jednom pokazali da prepoznaju i podržavaju ideologiju za koju se Liga zalaže pune 24 godine.

(BILSV, 22.03.2014)



Odbori LSV | Subota, 07. 05. 2022. | Komentara: 0

LSV traži ostavke zbog urušavanja krova zrenjaninskog pozorišta

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je obrušavanje dela krova zrenjaninskog pozorišta samo još jedan od brojnih primera nesposobnosti lokalnih vlasti. Odgovorni za dešavanja u pozorištu moraju podneti ostavke!
Odbori LSV | Sreda, 04. 05. 2022. | Komentara: 0

Zašto opština Šid finansira osuđenog ratnog zločinca?

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva lokalne vlasti u Šidu da prekinu finansiranje udruženja građana koja su osnovali osuđeni ratni zločinci.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2022. | Komentara: 0

Sramotno što se već dve godine čeka na optužnicu protiv osumnjičenih za gradnju fabrike vode u Zrenjaninu

Odbornik u Skupštini grada Zrenjanina i portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton ističe da je sramotno što i dve godine posle hapšenja odgovornih lica iz gradske uprave,  zrenjaninskog „Vodovoda i kanalizacije, kao i direktora firme „Gruppo Zilio“, koja je sa gradom Zrenjaninom potpisala ugovor o izgradnji Postrojenja za prečišćavanje vode, ovaj slučaj još nije dobio epilog. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook