LSV u Žablju bolja od SPS-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 22. 03. 2014. | Komentara: 0

LSV u Žablju bolja od SPS-a

ŽABALJ - Predsednik Opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Žabalj Jovan Panić izjavio je da je građanska lista okupljena oko LSV u ovoj opštini dobila 8,55 odsto glasova na vanrednim republičkim izborima.

LSV

Kako je istakao, to je koaliciji obezbedilo treće mesto, odmah iza Demokratske stranke i Srpske napredne stranke, a ispred Socijalističke partije Srbije. Ostale stranke u žabaljskoj opštini nisu dobile dovoljnu podršku građana za ulazak u Narodnu skupštinu.

Zahvalivši se građanima koji su glasali za koaliciju u kojoj je LSV, Panić ističe da većina koalicionih partnera nema infrastrukturu u Žablju, pa samim tim i glasačko telo. Zbog toga on ne krije zadovoljstvo što su glasači još jednom pokazali da prepoznaju i podržavaju ideologiju za koju se Liga zalaže pune 24 godine.

(BILSV, 22.03.2014)



Odbori LSV | Nedelja, 13. 11. 2011. | Komentara: 0

Vaš: Ohrabrujući podaci o zaustavljanju rasta nezaposlenosti u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Potpredsednik Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Tibor Vaš ohrabrujućim je ocenio, za ovonedeljni broj lista Zrenjanin, podatak da je u tom mestu zaustavljen rast nezaposlenosti.
Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Puna plata za sve trudnice

ZRENJANIN - Predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić, izjavio je na današnjoj akciji LSV da bi se povećanjem naknada za trudničko bolovanje sa 65 na 100 odsto i uvođenjem mesečne nadoknade nezaposlenim porodiljama u visini minimalne zarade u RS dok im dete ne napuni prvu godinu života, pokazala društvena odgovornost prema građankama i građanima Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležen Dan deteta u Futogu

FUTOG - U toku protekle nedelje članovi Mesnog odbora LSV Futog prikupili su značajnu količinu hrane, odeće i sredstava za higijenu, koje su odneli jednoj porodici u tom mestu koja živi u teškim materijalnim uslovima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook