LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Subotica, 31. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.

LSV

Poslednjih nedelja učestali su koncerti ovog šovinističkog pevača. Posle koncerta u školi u Novom Žedniku, za 8. septembar najavljen je i „kulturno-umetnički“ program u Subotici u kom je glavna zvezda pomenuti šovinista.

Pastor bi morao da objasni kakve veze sa kulturom i umetnošću ima šovinističko urlikanje o ratovima i ratnim zločincima.

Da li će on sedeti ili stajati u prvom redu na koncertu i pevušiti pesme u kojima dominiraju reči mržnje?

Subotica je oduvek bio grad svih njenih građana.

Nažalost, vlast Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara naš grad pretvara u mesto u kom dominiraju šovinizam, mržnja i podele.


Robert Damjanović Čokić
Odbornik LSV-Vojvođani u Skupštini grada Subotice




Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook