LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 08. 2023. | Komentara: 0

LSV-VOJVOĐANI: Hoće li Balint Pastor biti na koncertu Baje Malog Knindže i uživati u njegovom šovinističkom repertoaru?

Subotica, 31. avgust 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI pita predsednika Skupštine grada Subotica Balinta Pastora da li će naredne godine zvanje počasnog građanina poneti i pevač muzike šovinističkog sadržaja Baja Mali Knindža.

LSV

Poslednjih nedelja učestali su koncerti ovog šovinističkog pevača. Posle koncerta u školi u Novom Žedniku, za 8. septembar najavljen je i „kulturno-umetnički“ program u Subotici u kom je glavna zvezda pomenuti šovinista.

Pastor bi morao da objasni kakve veze sa kulturom i umetnošću ima šovinističko urlikanje o ratovima i ratnim zločincima.

Da li će on sedeti ili stajati u prvom redu na koncertu i pevušiti pesme u kojima dominiraju reči mržnje?

Subotica je oduvek bio grad svih njenih građana.

Nažalost, vlast Srpske napredne stranke i Saveza vojvođanskih Mađara naš grad pretvara u mesto u kom dominiraju šovinizam, mržnja i podele.


Robert Damjanović Čokić
Odbornik LSV-Vojvođani u Skupštini grada Subotice




Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook