LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Kikinda, 19. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.

LSV

Umesto da građanima omoguće normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema i, primera radi, obezbede ortopeda, vlast u Kikindi građanima nudi samo „igre“ jer je „hleba“ sve manje.

Lokalna vlast je za početak decembra najavila otvranje klizališta u gradu. Ako bi se bilo ko na tom klizalištu povredio, morao bi otići kod ortopeda, ali u Zrenjanin.

Kikindski naprednajci su u nizu obećanja imali i osnaživanje medicinskog sektora novim kadrovima. Za 11 godina vlasti nisu doveli nikoga, a mnogi lekari su otišli u inostranstvo.

Ovo je samo još jedna epizoda u dugoj seriji nelogičnih i nezrelih aktivnosti kikindske vlasti.
Izbori su blizu. Da vam deca ne odu, ova vlast mora da ode!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani Kikinda

foto: Sučević




Odbori LSV | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Trudnice će imati punu platu!

SOMBOR – Stranka G17 plus pokušava da abolira sve ono što su, u godinama kada su bili na vlasti, loše uradili, ocenio je danas potpredsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor Zoran Terzin.
Odbori LSV | Petak, 02. 12. 2011. | Komentara: 0

Zrenjanin vodi računa o osobama sa invaliditetom

ZRENJANIN – Povodom Svetskog dana osoba sa invaliditetom i godišnjice od osnivanja, Savet za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom održao je danas svečanu sednicu na kojoj su, sem članova, bili prisutni i predstavnici lokalne samouprave, udruženja i nevladinog sektora.
Odbori LSV | Četvrtak, 01. 12. 2011. | Komentara: 0

Rvačima "Proletera" jedanaesta titula šampiona države

ZRENJANIN – Rvači zrenjaninskog "Proletera" proteklog vikenda osvojili su jedanaestu titulu ekipnog prvaka države u grčko-rimskom stilu, i to nakon ubedljivog trijumfa u plej-ofu, održanom u novoj hali sportova u tom gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook