LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Kikinda, 19. oktobar 2023 - Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.

LSV

Umesto da građanima omoguće normalno funkcionisanje zdravstvenog sistema i, primera radi, obezbede ortopeda, vlast u Kikindi građanima nudi samo „igre“ jer je „hleba“ sve manje.

Lokalna vlast je za početak decembra najavila otvranje klizališta u gradu. Ako bi se bilo ko na tom klizalištu povredio, morao bi otići kod ortopeda, ali u Zrenjanin.

Kikindski naprednajci su u nizu obećanja imali i osnaživanje medicinskog sektora novim kadrovima. Za 11 godina vlasti nisu doveli nikoga, a mnogi lekari su otišli u inostranstvo.

Ovo je samo još jedna epizoda u dugoj seriji nelogičnih i nezrelih aktivnosti kikindske vlasti.
Izbori su blizu. Da vam deca ne odu, ova vlast mora da ode!

Miroslav Grujić
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine- Vojvođani Kikinda

foto: Sučević




Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Puna plata za sve trudnice

ZRENJANIN - Predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Zrenjanina Predrag Perkić, izjavio je na današnjoj akciji LSV da bi se povećanjem naknada za trudničko bolovanje sa 65 na 100 odsto i uvođenjem mesečne nadoknade nezaposlenim porodiljama u visini minimalne zarade u RS dok im dete ne napuni prvu godinu života, pokazala društvena odgovornost prema građankama i građanima Zrenjanina.
Odbori LSV | Subota, 12. 11. 2011. | Komentara: 0

Obeležen Dan deteta u Futogu

FUTOG - U toku protekle nedelje članovi Mesnog odbora LSV Futog prikupili su značajnu količinu hrane, odeće i sredstava za higijenu, koje su odneli jednoj porodici u tom mestu koja živi u teškim materijalnim uslovima.
Odbori LSV | Sreda, 09. 11. 2011. | Komentara: 0

Beskompromisno protiv ksenofobije i antisemitizma

SOMBOR - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine saopštio je danas, povodom Međunarodnog dana borbe protiv fašizma, rasizma, antisemitizma i ksenofobije, da je Sombor nekada bio smatran za izrazito miran vojvođanski grad, a da su poslednjih godina, Somborce, opterećene ratom u okruženju i krizom, uznemirili su događaji koji se ne uklapaju u pozitivnu somborsku tradiciju.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook