Marton i Matić posetili Lukićevo

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 18. 04. 2012. | Komentara: 0

Marton i Matić posetili Lukićevo

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina, Igor Marton i Vojislav Matić bili su danas u poseti Mesnom odboru LSV u Lukićevu.

LSV

Oni su razgovarali sa sugrađanima o rezultatima postignutim u ovom mandatu, problemima građana u ovom naseljenom mestu, ali i planovima za dalji rad.

- Ukidanje godišnje registracije traktora, inicijativa za pune plate za trudnice, donošenje Zakona o javnoj svojini, samo su neki od rezultata koje smo ostvarili u prethodnom mandatu – izjavio je Matić, dodajući da je primetan porast broja članova kako u Zrenjaninu tako i u naseljenim mestima, ali da je najvažniji resurs koji krasi Ligu kvalitetan kadar i odgovornost ljudi na vodećim pozicijama. Igor Marton je poručio da Liga socijaldemokrata Vojvodine misli na Zrenjanince i kada nisu izbori i da su u stalnom kontaktu sa sugrađanima.

- Konačno je došlo vreme da Liga socijaldemokrata Vojvodine preuzme vlast u Zrenjaninu, a samim tim i odgovornost za postignuto – istakao je Igor Marton, dodajući da je to potrebno da bi stvari u našem gradu i naseljenim mestima bile drugačije i bolje.

(BILSV, 18.05.2012.)     



Odbori LSV | Utorak, 22. 11. 2011. | Komentara: 0

“Biti ili ne biti dete”

ZRENJANIN - Savet za socijalnu politiku GrO LSV Zrenjanin organizovaće tribinu „Biti ili ne biti dete“, posvećenu Prednacrtu novog Građanskog zakonika, koji, između ostalog, uređuje porodične odnose, najavila je predsednica tog saveta Aleksandra Khalaf.
Odbori LSV | Subota, 19. 11. 2011. | Komentara: 0

Pomoć trudnicama i porodiljama je pomoć porodici

ZRENJANIN - Zrenjaninske ligašice i ligaši nastavili su sa prikupljanjem potpisa podrške inicijativi „Puna plata za trudnice". Danas su akcije održane u centru grada, i Mesnim zajednicama „Gradnulica", „Žarko Zrenjanin", „Sonja Marinković" i „Veljko Vlahović".
Odbori LSV | Petak, 18. 11. 2011. | Komentara: 0

LSV u Kikindi organizovao tribinu o stanju u fudbalu

KIKINDA - Fudbal u Srbiji ne bi trebalo da vode imena već dobri projekti i dugoročni planovi, rečeno je na tribina pod nazivom "Aktuelno stanje fudbala u Vojvodini" koja je u organizaciji Saveta za sport Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Kikinda, održana u Kulturnom centru u tom mestu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook