Marton obećao pomoć

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Marton obećao pomoć

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton razgovarao je sa predstavnicima građana Mesne zajednica Mala Amerika.

LSV

Stanovnici ovog zrenjaninskog naselja upoznali su Martona sa problemima vezanim za  generalnu regulaciju saobraćaja u Zrenjaninu, koja predviđa izgradnju saobraćajnice kroz ovo mirno gradsko naselje, i na taj način bi se povezali severni i južni deo Zrenjanina. Zbog toga su stanovnici Male Ameriku prikupili oko 700 potpisa protiv izgradnje saobraćajnice i očekuju da ih politički subjekti grada Zrenjanina podrže.

Marton, koji je predstavnik ovoga dela grada u pokrajinskom parlamentu, podržao je težnju nezadovoljnih građana za očuvanjem starog urbanog jezgra grada i mirne, zelene oaze u srcu grada.

- Obavestiću gradonačelnika Ivana Bošnjaka o potrebi dijaloga stanovnika MZ Mala Amerika i JKP Direkcija za izgradnju grada Zrenjanina, ali i pokrajinsku administraciju, istako je Marton. Grad mora da se razvija, ali u isto vreme moramo čuvati i prepoznatljive, lepe delove grada. Po njima je Zrenjanina i poznat - zaključio je Aleksandar Marton.

(BILSV, 16.04.2013)



Odbori LSV | Utorak, 19. 02. 2013. | Komentara: 2

Grad je morao biti spreman

NOVI SAD – Budžet grada Novog Sada bi u četvrtak mogao da se suoči sa bankrotom, jer bi tada sa računa moglo da bude povučeno 1,3 milijarde dinara, po tužbi ATP Vojvodina, a šefica odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u novosadskom parlamentu Zlata Peričin ocenila je za Blic da je Grad morao da ima spreman plan šta će se preduzeti u tom slučaju.
Odbori LSV | Četvrtak, 14. 02. 2013. | Komentara: 0

Ni Beograd, ni Novi Sad, već Zrenjanin

ZRENJANIN – Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine, mr Vojislav Matić, zahvalio se danas svim zrenjaninskim ligašima i ligašicama na podršci i nesebičnoj pomoći, ističući svoje zadovoljstvo jer može da se pohvali da je deo tima koji je u ovoj predizbornoj kampanji radio isključivo uz pomoć resora iz Zrenjanina.
Odbori LSV | Utorak, 12. 02. 2013. | Komentara: 0

Sudbina Zrenjanina ne sme zadesiti Vojvodinu

NOVI SAD - Kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u Skupštini AP Vojvodine mr Vojislav Matić rekao je danas novinarima da su rezultati koje je LSV ostvarila kroz resore za koje je bila nadležna do majskih izbora najbolji pokazatelj odnosa prema Zrenjaninu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook