Marton obećao pomoć

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 04. 2013. | Komentara: 0

Marton obećao pomoć

ZRENJANIN - Poslanik Lige socijaldemokata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine Aleksandar Marton razgovarao je sa predstavnicima građana Mesne zajednica Mala Amerika.

LSV

Stanovnici ovog zrenjaninskog naselja upoznali su Martona sa problemima vezanim za  generalnu regulaciju saobraćaja u Zrenjaninu, koja predviđa izgradnju saobraćajnice kroz ovo mirno gradsko naselje, i na taj način bi se povezali severni i južni deo Zrenjanina. Zbog toga su stanovnici Male Ameriku prikupili oko 700 potpisa protiv izgradnje saobraćajnice i očekuju da ih politički subjekti grada Zrenjanina podrže.

Marton, koji je predstavnik ovoga dela grada u pokrajinskom parlamentu, podržao je težnju nezadovoljnih građana za očuvanjem starog urbanog jezgra grada i mirne, zelene oaze u srcu grada.

- Obavestiću gradonačelnika Ivana Bošnjaka o potrebi dijaloga stanovnika MZ Mala Amerika i JKP Direkcija za izgradnju grada Zrenjanina, ali i pokrajinsku administraciju, istako je Marton. Grad mora da se razvija, ali u isto vreme moramo čuvati i prepoznatljive, lepe delove grada. Po njima je Zrenjanina i poznat - zaključio je Aleksandar Marton.

(BILSV, 16.04.2013)



Odbori LSV | Utorak, 30. 10. 2012. | Komentara: 0

Država tretira žene kao građane drugog reda

ZRENJANIN – Potpredsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin dr Jovanka Koprivica upitala je na konferenciji za novinare da li su u našoj zemlji žene građani drugog reda.
Odbori LSV | Petak, 26. 10. 2012. | Komentara: 0

Protest ispred zgrade Policije u Pančevu

PANČEVO - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, zajedno sa svojim narodnim i pokrajinskim poslanicima, održaće u subotu, 27. oktobra, u 11 sati, protest ispred sedišta Policijske uprave Pančevo zbog kontinuiranih napada na prostorije ove stranke, a koji se ni u jednom od dvanaest slučajeva nije završio otkrivanjem počinilaca, rekla je na konferenciji za novinare predsednica Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Pančevo i članica Predsedništva LSV Marinika Čobanu.
Odbori LSV | Sreda, 24. 10. 2012. | Komentara: 0

Procedura koči rekonstrukciju mosta

SOMBOR – Iako je pre godinu dana Mesni odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bački Monoštor ukazao na problem koji meštani ovog sela imaju od kada je zatvoren most na kanalu Dunav–Tisa–Dunav, poznatiji kao Šmaguc, mosta još nema. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook