Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

ZRENJANIN – Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 

LSV

- Rano je još govoriti o radu novog saziva Skupštine. Prioritet svih odbornika i političkih grupacija mora biti jačanje institucije Skupštine. Ona je poslednjih godina izgubila na snazi. Odbornici moraju pokazati znatno veći stepen aktivizma u cilju rešavanja brojnih problema građana. Skupština mora biti mesto u kom se kreira politički konsenzus bitan za razvoj grada - rekao je Marton za list Zrenjanin.

(SzILSV, 02.09.2020)



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici u teškoj situaciji

SUBOTICA - Potpredsednik gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici Tibor Murenji i član Izvršnog odbora GrO Stevan Tonković obavestili su danas na konferenciji za štampu javnost da LSV pokreće akciju u kojoj će tražiti podršku građana za zahtev da se promeni propis koji poljoprivrednike obavezuje da svoje traktore, kombajne i ostale mašine registruju svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook