Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 17. 09. 2023. | Komentara: 0

Marton: Zrenjaninom se vlada nasiljem. Ova vlast mora da ode!

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da su se građani preksinoć u tom gradu okupili po 18. put jer su protiv nasilja, protiv nasilne vlasti koja već duže od deceniju čini sve da građanke i građani Zrenjanina ne žive normalno. On je u izjavi za zrenjaninsku televiziju KTV rekao da je nasilje prema Zrenjaninkama i Zrenjanincima iz godine u godinu, iz dana u dan sve izraženije.

LSV

- Nasilje je po tom pitanju da mi nemamo pijaću vodu, da je 16 hiljada ljudi bilo manje na popisu 2022. nego na popisu 2011. godine, nasilje prema političkim neistomišljenicima, nasilje prema nezavisnim medijima koji praktično ni ne postoje u Zrenjaninu, sem u nekoliko pozitivnih slučajeva i opozicija u Zrenjaninu definitivno mora da stane u kraj svemu tome, a to će učiniti tako što će pobediti na lokalnim izborima koji će biti održani ili u decembru 2023. ili na proleće 2024. godine – rekao je Marton.

Ističe da opozicija obećava građankama i građanima Zrenjanina da neće raditi onako kako radi sadašnja vlast okupljena oko SNS.

- Oni su pokazali koliko su nestručni i bahati i po pitanju Nacrta plana razvoja grada Zrenjanina za 2023. godinu. Praktično su ga potpuno nakaradno napisali do te mere da on ne može da se menja. Vlasti su, tobože, pozvale građanke i građane Zrenjanina da im daju neke predloge, ali to ne da ne može da se popravi, to je toliko loše napisano da su opozicione stranke formirale radnu grupu, pogledale taj materijal i donele odluku da ga odbace i da ga napišu ponovo. A napisaće ga ponovo kad pobede na lokalnim izborima. Zato je vrlo dobro što su građanke i građani Zrenjanina i danas na ulicama, što će reći šta misle o napadu na našeg prijatelja Predraga Voštinića iz Kraljeva, a mi želimo da saznamo i ko je na njega naleteo automobilom, da čujemo imena tih ljudi, da ne bude da se čuje samo ono što se dešava u Beogradu. U Kraljevu se desio praktično pokušaj ubistva a mi ne znamo ko stoji iza toga – zaključio je Marton.

(SzILSV-Vojvođani, 17.09.2023)Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.
Odbori LSV | Četvrtak, 29. 02. 2024. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani za nove rekreativne i zelene površine na Limanu umesto verskih objekata

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Novi Sad smatra bespotrebnim izgradnju verskog objekta na zelenoj površini koju stanovnici Limana 1 i 2 već godinama rado koriste kao prostor za rekreaciju.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook