MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 12. 01. 2012. | Komentara: 1

MUP hitno da reši problem sa registracijom vozila u Novom Sadu

Novi Sad, 12. januar – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da hitno reši problem sa registracijom vozila i prekine sa ponižavanjem građana.

Robert Kolar

S obzirom da po svoj prilici to nisu u mogućnosti, MUP treba da prenese nadležnosti na AP Vojvodinu i da ponovo osnuje pokrajinsku Policijsku upravu, kakvu je Vojvodina i imala, a sad je ima Grad Beograd.
 
Nakon što su letos danima čekali pasoše, Novosađani su sada prinuđeni da kupuju brojeve ili da se tuku u redovima da bi registrovali svoj automobil, a sve što policija čini jeste da povećava bezbednost ispred svoje zgrade?!  

Činjenica da je u prethodnom periodu pored mnoštva opreme, obezbeđen prostor za otvaranje još jedne policijske stanice u Novom Sadu, a da je kriminal rastao i da naši građani i dalje čekaju na pravo da imaju više policajaca, pokazuju da je ovakvo stanje dalje neodrživo.

Novosađani su već navikli na to da nikome u Beogradu nije prioritetno rešavanje njihovih problema i zato naš grad mora imati mogućnost da ovakva pitanja sam reši, ili da mu u tome pomogne pokrajinska vlast.



Predsednik izvršnog odbora
Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Robert Kolar



Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Od 4. juna deo Gimnazijske opet zatvoren za saobraćaj

ZRENJANIN - U delu Gimnazijske ulice, od Jevrejske do Ulice Svetozara Markovića, od 4. juna biće zabranjen saobraćaj svakog dana od devet časova pre podne, pa sve do kasnih večernjih časova, najavili su danas Branislav Knežević, direktor JP "Direkcija za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina" i Aleksandar Marton, predsednik Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski Gerontološki centar kao primer drugima

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton posetio je danas Gerontološki centar Zrenjanin, gde je, sa Zoricom Vučković, direktorkom, razgovarao o radu i funkcionisanju ove ustanove.
Odbori LSV | Četvrtak, 17. 05. 2012. | Komentara: 0

Nastaviti putem stabilnosti

PANČEVO – Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Pančevo, zabrinut je zbog ulaska Tomislava Nikolića u drugi krug predsedničkih izbora, istakla je predsednica Izvršnog odbora LSV Pančevo Marinika Čobanu, zbog čega je pozvala sve Pančevce da na  izborima podrže demokratskog kandidata Borisa Tadića.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook