Na listi LSV i ugledne nestranačke ličnosti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 03. 02. 2016. | Komentara: 0

Na listi LSV i ugledne nestranačke ličnosti

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine na predstojećim lokalnim izborima u Novom Sadu nastupaće samostalno, ali će izborna lista biti otvorena za ugledne pojedince koji nisu članovi stranaka, izjavio je danas za “Dnevnik” predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV-a Robert Kolar.



– LSV tradicionalno izlazi sama na izbore i u ovom trenutku nema nikakvih razgovora o mogućim koalicijama – naveo je Kolar.

– Glavni prioritet je sagledavanje svega onoga što je u poslednje četiri godine u gradu urađeno, odnosno što nije, i šta je to što će LSV iz izrazito devastiranog grada, gradske uprave, komunalnog sektora i budžeta uspeti da popravi i uradi ukoliko bude u prilici da čini gradsku vlast nakon izbora – zaključio je on.

(BILSV, 03. 02. 2016)



Odbori LSV | Sreda, 27. 10. 2010. | Komentara: 0

Lustracija nije lov na veštice

VRŠAC - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Vršac organizovao je povodom kampanje "Podvuci liniju" konferenciju za novinare, kako bi upoznao javnost sa njenim ciljevima. Predsednik GrO LSV Vršac Slavko Ćirin istakao je tom prilikom da će Liga predložiti izmene i dopune Zakona o odgovornosti za kršenje ljudskih prava ili Zakona o lustraciji, kako je poznatiji u javnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook