Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 04. 2017. | Komentara: 0

Najoštrije kazniti odgovorne za seču stabla na Novom naselju

Novi Sad, 10. april 2017 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad očekuje da nadležni jasno i glasno saopšte sve detalje o seči stabla petnaestogodišnje crvenolisne šljive na Novom naselju, u Ulici Seljačkih buna kod ulaza broj 13, kao i najoštrije pravne konsekvence koje će snositi odgovorni za to.

LSV

Budući da su počinioci, prema prvim medijskim izveštajima već utvrđeni i da je organizator akcije komšija kojem je smetala dečja graja kod tog drveta, nema razloga da se čeka na epilog ovog slučaja.

Odgovorni, a naročito idejni tvorac čitave akcije, moraju biti kažnjeni za primer svima koji bi i pomislili da sebi daju za pravo ovakvo divljaštvo.

U suprotnom, ukoliko jasna i oštra kazna izostane, ova bahatost i nasilništvo bi uskoro mogli postati praksa. Onda neka se niko ne čudi kada neki sličan "komšija" preke naravi sruši semafor, zatvori ulicu ili poseče stabla u parku.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2013. | Komentara: 0

LSV Sremski Karlovci pozdravlja odluku o otkazivanju izložbe Ni koledž, ni tamnica

SREMSKI KARLOVCI, 28. mart - Opštinski odbor LSV Sremski Karlovci pozdravlja odluku o otkazivanju izložbe „Ni koledž, ni tamnica“ u koja je trebalo danas da bude otvorena i u Sremskim Karlovcima.
Odbori LSV | Sreda, 27. 03. 2013. | Komentara: 0

Liga pozdravlja odlazak gradonačelnika Pančeva

PANČEVO, 27. mart - Gradski  odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu pozdravlja ostavku gradonačelnika Pančeva dr Svetozara Gavrilovića (SPS) i činjenicu da gradska koalicija SNS-SPS-DSS-URS-SPO priznala da smo bili u pravu kada su odbornici LSV još pre dva meseca zatražili smenu gradonačelnika, zbog višemesečnog nedolaženja na posao.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2013. | Komentara: 0

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina da podnese ostavku

ZRENJANIN - Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Zrenjanina Vladimir Milošev ocenio je na današnjoj konferenciji za novinare da je prošla sednica Skupštine pokazala da stranke koje su na vlasti nemaju politički kapacitet da odgovorno vode grad i brinu o interesima građana i građanki.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook