Ne smemo dozvoliti da budemo nadničari na svojoj zemlji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 24. 10. 2015. | Komentara: 0

Ne smemo dozvoliti da budemo nadničari na svojoj zemlji

BAČKA TOPOLA –Ne smemo dozvoliti da se dogodi da mi budemo nadničari na svojoj zemlji – poručio je danas u Bajši, član Predsedništva LSV Aleksandar Kravić, nakon defilea stotinu zastava Vojvodine kroz ovo mesto. 

LSV

Okupljenim ligašicama i ligašima, kao i brojnim drugim građankama i građanima okupljenim oko štanda za podršku inicijativu LSV za zaštitu vojvođanskih oranica, Kravić je rekao da je ta akcija pokrenuta da bi se zaštitila mala i srednja poljoprivredna gazdinstva.
 
- Siguran sam da ćemo skupiti 100 hiljada potrebnih potpisa i da ćemo uspeti da se izborimo za vojvođanske poljoprivrednike. Ovo radimo da se spasu vojvođanske oranice - dodao je Kravić.
 
Današnjom akcijom u Bajiši, Opštinska organizacija LSV Bačka Topola počela je sa prikupljanjem potrebnih potpisa na teritoriji bačkotopolske opštine, naglasio je član Predsedništva LSV Radovan Radovanović.
 
- U svim zemljama EU u prometu poljoprivrednog zemljišta domaći proizvođači su zaštićeni i privilegovani – upozorio je Radovanović. Prisutne su pozdravili i predsednik Mesne organizacije LSV Bajša Tibor Bošnjak i predsednik Opštinskog odbora LSV Bačka Topola i poslanik u Skupštini Autonomne Pokrajine Vojvodine Dejan Keresteš.
 
 (BILSV, 24.10.2015)




Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 07. 2023. | Komentara: 0

Dejan Čapo predvodi LSV-Vojvođani Zrenjanin u naredne dve godine

Na 21. Izbornoj skupštini gradske organizacije Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Zrenjanin održanoj 7. jula 2023. godine izabrano je novo rukovodstvo koje će stranku voditi u naredne dve godine. 
Odbori LSV | Nedelja, 09. 07. 2023. | Komentara: 0

Cenu lošeg upravljanja Zrenjaninom plaćaju građani

Odbornik LSV – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton kritikovao je najnovije poskupljenje komunalnih usluga. 
Odbori LSV | Petak, 07. 07. 2023. | Komentara: 0

Subotica ima značajnije ljude za počasne građane od Vučića

Odbornik Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Subotice Robert Damjanović Čokić izjavio je da su ligaši smatrali da veća sramota za grad ne postoji od dodeljivanja zvanja počasnog građanina Tomislavu Karadžiću 2021. godine, ali da „ima i dublje od svega toga“. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook