Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 28. 06. 2013. | Komentara: 0

Nemamo nameru da se valjamo u blatu sa kriminalcima

NOVI SAD, 28. jun - Navodi iz današnjeg zajedničkog saopštenja Gradskog odbora SPO i Narodnog pokreta Dinara-Drina-Dunav su bolesne konstrukcije u pokušaju da se mafijaški obračuni predstave kao politički.

LSVOdbacujemo ih sa dubokim gnušanjem.

Činjenica je da se nikada u istoriji Novog Sada nije dogodilo da se gradskim čelnicima bacaju bombe pod automobil i da zbog toga budu ranjeni i nevini Novosađani i strada imovina građana.

Tomislav Bokan i njegov pokret prethodno poznat kao Romska demokratska stranka su kriminalizovali sve što su mogli u
Novom Sadu i sada pokušavaju da legitimne političke aktere uvaljaju u svoje blato.

Liga socijaldemokrata Vojvodine nema nameru da polemiše sa organizacijom koja je na vlasti dok istraga o kupovini glasova kojom su došli na tu vlast tapka u mestu.

Građani najbolje znaju kako žive i kako grad izgleda od trenutka kada većinu vladajućoj koaliciji u novosadskom parlamentu dodaju nakupci i preprodavci glasova.

A Srpski pokret obnove i njihovu ocenu o licemerju smešno je i komentarisati, s obzirom na to da se oni odavno i zdušno valjaju u tom blatu.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2011. | Komentara: 0

Efikasnijim merama do veće poljoprivredne proizvodnje

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za poljoprivredu Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Petar Mihajlov pozvao je danas na konferenciji za novinare Vladu Srbije da ukine obaveznu godišnju registraciju traktora.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook