Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Četvrtak, 23. 06. 2016. | Komentara: 0

Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu


LSV

NOVI SAD, 23. jun - Gradski odbor LSV Novi Sad odlučio je da prihvati poziv za učešće u gradskoj vlasti jer je činjenica da su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrasrukturni projekti.

 
Važno je da u tome učestvujemo jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada. Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu.


Aktivno ćemo učestvovati u gradskoj vlasti kako bi maksimalno unapredili život građanki i građana, što je i normalan cilj svake stranke, naročito na lokalnom nivou.


Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad, neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i i njenu punu autonomiju.

 
Predsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Aleksandar Kravić



Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Futožani uklonili grafite mržnje

FUTOG - Aktivisti Mesnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Futog, tokom proteklog vikenda, uklanjali su uvredljive grafite neonacističke organizacije Naši 1389 u tom mestu. Grafiti su se pojavili u četvrtak 17. marta, a njema su vređani LSV, NATO pakt, Evropska unija, televizija B92.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 03. 2011. | Komentara: 0

Marton: Zrenjanin je kuća više od dvadeset nacija

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton pozvao je danas građane i građanke Zrenjanina, povodom Svetskog dana borbe protiv rasizma, da poštuju bogatstvo različitosti i podsetio da je multikulturalnost jedno od osnovnih obeležja grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Sreda, 09. 03. 2011. | Komentara: 0

Privrednici uslovljavaju rađanje

KIKINDA - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva da se zaustavi praksa diskriminacije žena prilikom zapošljavanja. Od mladih žena poslodavci zahtevaju da potpišu papir kojim se obavezuju da neće rađati, istakla je Đurđina Jerinkić, predsednica FŽ GrO LSV Kikinda. Ona je na konferenciji za novinare istakla da je nedopustivo da se takvo postupanje prema ženama ne kažnjava, i to u društvu gde već godinama natalitet opada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook