Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Sreda, 06. 03. 2019. | Komentara: 0

Nestranačke ličnosti pokazale brigu za interes građana

Novi Sad, 06. mart 2019 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine razume i ceni saopštenje koje je potpisala većina nestranačkih ličnosti Saveta protesta “1od5miliona” u Novom Sadu.

LSV

Svako od njegovih petoro potpisnika je još jednom pokazao najpre lični integritet, a zatim kakvu političku kulturu i uopšte, kakve promene želi za ovaj grad, Vojvodinu i čitavu zemlju.

Upravo oni su na najbolji način pokazali brigu za interes i ideje mnogih pojedinki i pojedinaca koji su prethodnih nedelja izlazili na ulicu da bi učestvovali u građanskom protestu.

Činjenica da nije bilo punog konsenzusa za objavu takvog saopštenja nije iznenađenje.

Naprotiv, to je još jedan dokaz da je govor Sergeja Trifunovića i njegov napad na Vojvodinu, osmišljen od pojedinih političkih predstavnika organizatora protesta.

Upravo onih, koji su zvaničnu zastavu AP Vojvodine nazivali separatističkom, koji nose transparente protiv EU i koji žele da politički kapitalizuju nezadovoljstvo demonstranata.

Istih onih, kojima i smeta građanski karakter protesta.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad




Odbori LSV | Subota, 08. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Nekim pojedincima je bitnija mržnja prema LSV, nego borba protiv fašizma

Liga socijaldemokrata Vojvodine osuđuje napad na jučerašnji antifašistički skup koji je održan u Novom Sadu.

Odbori LSV | Petak, 23. 09. 2022. | Komentara: 0

Kolar: GrO LSV Novi Sad raspušten, slede stranački izbori i mnogo više aktivnosti

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da je novosadski odbor Lige raspušten jer je u njemu došlo do zamora.
Odbori LSV | Utorak, 13. 09. 2022. | Komentara: 0

Sva deca u Novom Sadu su naša deca

Povodom 15. septembra, „Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave“, koji nije zvanično određen za državni praznik, Gradska uprava za obrazovanje Grada Novog Sada je na adrese novosadskih osnovnih škola prosledila uputstvo za obeležavanje koje je sačinila ni manje ni više nego Darija Kisić Tepavčević, karijerni stručnjak za koronu i sve drugo po potrebi što bi je moglo približiti novoj ministarskoj fotelji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook