Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 01. 06. 2020. | Komentara: 0

Novosađane raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka!

Novi Sad, 31. maj 2020 - Građani i građanke Novog Sada i prigradskih naselja sa kojima su aktivisti i aktivistkinje Vojvođanskog fronta – ujedinjeni za demokratski Novi Sad razgovarali i tokom protekle nedelje (od 24. do 31.maja) na uličnim akcijama širom grada i prigradskih naselja, velikom većinom su poručili da ih raduje ujedinjenje vojvođanskih stranaka u Vojvođanski front.

LSV

Kako se moglo čuti, vreme je za Vojvodinu, a najbolji garant za bolji život ovde jeste Vojvođanski front, koalicija stranaka okupljenih oko Lige socijaldemokrata Vojvodine koja na gradske i pokrajinske izbore izlazi pod brojem 5.

Kao naredna dobra vest, ocenjeno je to što je Vojvođanski front  deo Ujedinjene demokratske Srbije (UDS), koalicije koja okuplja sve proevropske snage na  parlamentarnim izborima.

Zato i nije čudno što su osim kiše pljuštali i potpisi podrške građana.



Odbori LSV | Sreda, 13. 04. 2011. | Komentara: 0

LSV piše peticiju Vladi

PANČEVO - U više od 200 gradova, opština i sela u Vojvodini Liga socijaldemokrata Vojvodine započela je akciju prikupljanja potpisa za izmenu člana Zakona o bezbednosti saobraćaja, koji propisuje obaveznu godišnju registraciju traktora, kombajna i ostalih poljoprivrednih mašina. Kako je na konferenciji za novianre naveo Jovica Petrovački, potpredsednik Gradskog odbora LSV Pančevo, razlog je pre svega loša ekonomska situacija u kojoj se danas nalaze poljoprivrednici.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Jednom registrovati traktore, a ne svake godine

SOMBOR - Liga socijaldemokrata Vojvodine će tražiti da Vlada Republike Srbije hitno promeni svoju odluku i da se registracija traktora, kombajna, prikolica i ostalih poljoprivrednih mašina plaća samo jednom, a ne svake godine.
Odbori LSV | Utorak, 12. 04. 2011. | Komentara: 0

Poljoprivrednici u teškoj situaciji

SUBOTICA - Potpredsednik gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici Tibor Murenji i član Izvršnog odbora GrO Stevan Tonković obavestili su danas na konferenciji za štampu javnost da LSV pokreće akciju u kojoj će tražiti podršku građana za zahtev da se promeni propis koji poljoprivrednike obavezuje da svoje traktore, kombajne i ostale mašine registruju svake godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook