Obeležen Međunarodni dan tolerancije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Nedelja, 16. 11. 2014. | Komentara: 0

Obeležen Međunarodni dan tolerancije

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine - Zrenjanin svake godine obeležava 16. novembar - Međunarodni dan tolerancije.

LSV

Ulične akcije su održane u centru grada ispred prostorija stranke i na Bagljašu.  Tom prilikom predsednica Izvršnog odbora GrO LSV Zrenjanin Branislava Jovanov ukazala je da se Liga socijaldemokrata Vojvodine bori za poštovanje svih ljudi, bez obzira na versku, nacionalnu, rodnu ili rasnu pripadnost, uz uvažavanje razlika koje među nama postoje.

– Različitost i raznolikost ideja, vera, porekla, nacija i jezika, nisu prepreka zajedničkom životu, već su upravo temelj mira, stabilnosti i napretka društva u kojem živimo. Učeći o drugima, postajemo tolerantni prema razlikama i shvatamo da je raznolikost  istinsko ljudsko bogatstvo. Samo društvo u kojem se poštuju i prožimaju različitosti može postati razvijeno i živeti u miru, poverenju i zajedništvu – zaključila je Branislava Jovanov.

(BILSV, 16. 11. 2014)



Odbori LSV | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Nesposobna zrenjaninska vlast prevazilazi samu sebe u neradu

Predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani su danas obeležili godinu dana nerada na parkingu u centru grada.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.
Odbori LSV | Četvrtak, 15. 02. 2024. | Komentara: 0

Neprimereno obeležavanje dana državnosti u Novom Sadu

Pozdravljamo obeležavanje Dana državnosti Republike Srbije, ali smatramo nedopustivim i neprimerenim da se to radi artiljerijskom paljbom sa Petrovaradinske tvrđave, sa koje je Novi Sad na sličan način bombardovan, paljen i uništen 1849. godine.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook